arni's FotoPage

By: mizz arni

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
FYP PRESENTATION........

came back from presentation
alamak tudung nihhh,,,
kekempisan perut
View all 4 photos...
todays is my presentation for final year project......uihhh really2 miserable+trouble+horrerable+marble wooo...for me this is the last and the tough assessment while completing my bachelor....tak tau la pulak kalu master pas ni lagik susah....my deepest thanks goes to Dr Syammas n MR Mike Doggett for killer question.....my partner superviser Cik amat, Miss Eija sbb bg aku makan tengah perut lapaq tadik n tak luper gak member2 yg selalu bg aku support.....hope all of us success in flying colourr.....AMIN......


Sunday, 15-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
CARBOOTS SALE.......

aiman n me n megat
 
 
View all 28 photos...
one day before presentation.......sempat lagik enjoy2 presentation esok entah cam ner entah.....ronggeng2 gak tp dlm hati hanyer allah yg tau cam ner risau nyer kami sumerr sbb sumer nyer ader presentation next weekk.....wishh me Luck FrewN!!![/url][/list]


Wednesday, 11-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
release TEnsion

me n mr president
ish nak lerr tuhh
 
View all 24 photos...
gie makan2 rerami ngan housemate n classmate nak celebrate abis exam......erm chill la gak tp on dat time emosion aku tak stabil.....maklumlaa dilander kerisaun paper VLSI petang tadik tak dapat jawap ngan baik.....erm entah laa raser cam regret lakk sumer yg aku prepared untuk exam tu ytak masuk pun....tp takper laa my ader gak kut silap aku gak kut tak cover extra.....aku berserah jer lahh kalu lepass.....lepas laa kalu takder rezekie.....nk wat cam ner......


Sunday, 1-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
trentham garden

 
lembu kat birh takder lembu trentam pun jadik laaa
wink wink
cewah kengkonon planning nk g jongging laa padahal aku tdo dlm keter....syed n irma jer yg g jogging...time breakfast kat coffee house tu muncul lak aku......hik hik hik....sorry laa maa aku ngantuk bangat seh semalam tak tdo di bantai nyer bergayut ngan my old2fwens.....


Thursday, 28-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
speechless

horror 1
wheres my bed??
meja ker aper nih?
View all 6 photos...
amcam stylo milo tak???? ermmm this is situation time wat final project on 22 april arie tuh...dahtakder rupe bilik dahh...everything was settle now just waiting for the finak exam on 9 MEi and one more thing my room pun dah back to de normal......


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net